19 травня до Бізнес-студії завітали представники компанії Crello

19 травня до Бізнес-студії завітали представники компанії Crello. Вікторія Пилипенко, marketing manager Crello, розповіла про навички, які будь затребувані роботодавцями у найближчі роки згідно зі звітом Всесвітнього економічного форуму. Креативність входить до ТОП-5 компетенцій сьогодення й майбутнього. Говорили про те, як її розвивати та де черпати ідеї. Ксенія Савченко, community manager Crello, показала як створити професійне резюме у графічному редакторі Crello та розповіла про можливості Crello, які використовують маркетологи усьому світі.

Crello — це онлайн-редактор, з яким надзвичайно просто, навіть для недизайнерів, створювати статичні та анімовані креативи для соціальних мереж, реклами, друку, для особистих та бізнес-цілей.
З Crello легко працювати на web, iOS та Android платформах, використовуючи 50+ тисяч шаблонів, які розроблені та оновлюються командою професійних дизайнерів. Студентам особливо в пригоді стануть шаблони презентацій, концептуальних карт, постерів, інфографіки, логотипів, постів соцмереж та, звісно, шаблони резюме.


Як використовувати можливості та контент Crello, щоб створювати стильні дизайни, можна подивитися у коротких відеоуроках від Crello.

Ви тут: Головна Новини General Статті Про кафедру 19 травня до Бізнес-студії завітали представники компанії Crello