Brandstorm 2021 від компанії Лореаль

Оголошено цьогорічний конкурс від компанії Лореаль - Brandstorm 2021

Студенти кафедри промислового маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського щорічно беруть участь у цьому конкурсы. Цього року завдання неймовірно цікаве і творче! А також одночасно передбачає і креатив і вміння аналізувати і презентувати! Долучайтеся!!!

«Місія: Винайти новий досвід здійснення покупок у сфері б'юті у більш ігровій та розважальній формію. Це може включати використання соціальних платформ, пряму трансляцію, соціальну комерцію, контент на вимогу, цифрові послуги, дані або щось нове! Проєкт повинен бути придатним до масштабування у межах бренду, дивізіону L’Oréal, каналу збуту або всієї Групи. (більш детальний опис у вкладенні)

Як завжди необхідно створити команду із трьох чоловік, придумати ідею і завантажити 3 слайди на платформу. Після цього кращі ідеї будуть брати участь в національному фіналі, а далі міжнародний фінал. А переможець вже міжнародного фіналу отримає 3-х місячне стажування в Station F та Лореаль, де вони будуть реалізовувати свою ідею, а після презентувати її Команді топ-директорів Лореаль.»

Це коротка інформація.  Хто братиме участь, пишіть мені в телеграм (095-423-46-45) -для команд-учасників надам розгорнуті умови:) Вказуйте Назву команди, ПІБ учасників команди, навчальну групу.


 

Ви тут: Головна Новини Brandstorm 2021 від компанії Лореаль