B2B MARKETING 2023

B2B MARKETING

Збірник наукових праць
XVII Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 125-річного ювілею
КПІ ім. Ігоря Сікорського

14–15 грудня 2023 року

 

Шановні учасники!

 Ми вітаємо вас на XVII Міжнародній науково-практичній конференції «В2В MARKETING» з нагоди 125-річного ювілею КПІ ім. Ігоря Сікорського!

Сучасна парадигма маркетингу не тільки трансформується з прикладної економічної науки в складову соціальних відносин, але і охоплює всі сфери нашого життя. Маркетинг стає необхідною складовою нашого щоденного існування, постійно та стрімко змінюючись.

У цьому році ми вирішили подальше розширити горизонти на міжнародному рівні. Обмін досвідом з сусідніми країнами дозволяє українським науковцям та практикам знаходити нові підходи до вирішення завдань і вражати своїми інноваційними ідеями.

Конференція «В2В MARKETING» стає майданчиком для обміну досвідом та акумуляції нових тенденцій української маркетингової думки. Метою цієї міжнародної науково-практичної події є охоплення найновіших розробок у сучасному світовому промисловому маркетингу та стимулювання новаторських підходів у галузі маркетингу.

Суттєвим результатом конференції «В2В MARKETING» буде ваша здатність отримати багато нової цікавої інформації, а також розширити коло корисних знайомств. Ми впевнені, що цей захід не тільки збагатить ваш професійний доробок, але й стане джерелом натхнення для подальших досягнень в сфері маркетингу. Чекаємо на зустріч з вами на конференції «В2В MARKETING» і у наступному році також!

Завантажити збірник

 

Ви тут: Головна Новини B2B MARKETING 2023