І місце у національному відборі міжнародного турніру TIMES

У листопаді 2014 р. в НТУУ «КПІ» пройшов перший етап (національний відбір) міжнародного англомовного турніру з вирішення бізнес-кейсів TIMES (Tournament in Management and Engineering Skills – Турнір з менеджменту та інжинірингу) – одного з найпрестижніших кейс-змагань у Європі.

Захід був проведений організацією студентів ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) за підтримки факультету менеджменту та маркетингу  та профкому студентів НТУУ «КПІ».

У турнірі взяли участь 21 команда з різних вузів України, з яких під час on-line змагання було обрано 6 кращих для фіналу. Впродовж 3,5 годин студенти 6 команд розв’язували бізнес-кейс, після чого демонстрували  свій варіант вирішення поставленої проблеми у вигляді презентації компетентному журі.

До складу журі увійшли експерти кращих світових компаній в галузі консалтингу та аудиту «EY» (Ernst & Yuong) та Mazars, доцент кафедри промислового маркетингу НТУУ«КПІ» Тетяна Співаковська, а також засновник та генеральний директор шведської компанії Beetroot resources Андреас Флодстрьом.

І місце у змаганні за одноголосним рішенням усіх членів журі посіла команда студентів кафедри промислового маркетингу НТУУ «КПІ» New Directions, до складу якої увійшли:

  • 1. Василенко Анастасія –ФММ, гр.УМ-21 
  • 2. Кравець Дарія –ФММ, гр.УМ-21 
  • 3. Цимбал Катерина – ФММ, гр.УМ-21

У січні 2015 року команда-переможець поїде представляти Україну на міжнародний півфінал у Сербію.

На другому місці – команда Farvel факультету менеджменту та маркетингу, яку представляли студенти кафедри менеджменту (Богдан Таланцев, Дарія Лісогуб, Наталія Лавренчук) та кафедри математичного моделювання економічних систем (Данило Топчій).

На третьому місці – команда АВС, яку представляли студенти ІПСА (Тетяна Каламбет, Поліна Канел) та Київської школи економіки (KSE).

Ви тут: Головна Новини І місце у національному відборі міжнародного турніру TIMES